Алей для валасоў Velvet ОIL гандлёвай маркі Лонд: навінка, вартая ўвагі

Алей для валасоў Velvet ОIL гандлёвай маркі Лонд: навінка, вартая ўвагі

Змест

Натуральныя алею для валасоў спрадвеку выкарыстоўваліся жанчынамі для сыходу за шавялюрай. Сучасныя вытворцы касметыкі, улічваючы шматгадовы вопыт продкаў, наперабой імкнуцца ствараць сродкі не толькі максімальна набліжаныя да старадаўніх рэцэптах, але і палепшаныя дзякуючы сучасных даследаванняў і найноўшых распрацоўках у галіне індустрыі прыгажосці. Алей для валасоў Velvet Oil гандлёвай маркі Лонд з'яўляецца адным з такіх сродкаў.

Вельмі паказальным можна лічыць той факт, што ўжо праз 5 дзён пасля з'яўлення гэтага прадукту на расійскім рынку модны часопіс ELLE, агульнапрызнаны эксперт свету прыгажосці, унёс яго ў пяцёрку лепшых алеяў для ідэальна прыгожых валасоў.

Трохі аб вытворцу

Londa Professional - гэта брэнд сусветна вядомай кампаніі, якая вырабляе розныя касметычныя сродкі для валасоў: шампуні, бальзамы, фарбы, сродкі для кладкі, і г.д. Для стварэння лепшай касметычнай прадукцыі кампанія выкарыстоўвае найноўшыя тэхналогіі мікра-іёнаў Radialux. гэтая сістэма сама знаходзіць пашкоджаныя ўчасткі валасянога стрыжня і дастаўляе ў іх патрэбную колькасць аднаўлялага рэчывы.

Londa Professional мае досвед працы ў індустрыі прыгажосці, які сыходзіць каранямі ў далёкі 1880 год. У розны час кампанія супрацоўнічала з такімі гігантамі ў сусветнай індустрыі касметыкі, як «WELLA» і «Procter & Gamble». Прадукцыя кампаніі Londa Professional паспяхова прадаецца ў многіх краінах свету.

Што абяцае вытворца

Velvet Оil- гэта адносна новы прадукт брэнда, прызначаны, па запэўненнях спецыялістаў кампаніі Лонд, беражліва даглядаць, аднаўляць і абараняць валасы.

Алей Velvet ОIL ад Лонд

Касметычны алей Velvet ОIL мае лёгкую, амаль не чутную структуру, ня выклікае пацяжэнні валасоў.

Вытворца сцвярджае, што формула прадукту распрацавана такім чынам, каб забяспечыць пранікненне пажыўных рэчываў ўглыб воласа, а пасля надзейна запячатаць яго, забяспечыўшы якасную абарону ад шкоднага ўздзеяння на пасмы звонку і надаць ім здаровы вонкавы выгляд.

Паглядзець, як паводзіць сябе на пасмах алей кампаніі Лонд, і параўнаць яго з іншым сродкам можна на відэа.

Ўпакоўка

Алей Velvet ОIL прадаецца ў бутэлечцы з дазатарам. Аб'ём флакона - 100 мл. І калі ўлічыць, што рэкамендуемы расход сродку складае ўсяго 1-2 кроплі, то ў выніку выходзіць, што хапіць яго павінна на досыць доўгі час. Да таго ж дазатар дазваляе расходаваць алей строга ў патрэбнай колькасці.

Velvet ОIL ў бутэлечцы з дазатарам

Склад

Вытворца рэкламуе тры асноўных дзеючых кампанента алею Velvet ОIL: аргановое алей, вітамін Е і пантэнол.

Аднак Velvet ОIL цяжка назваць менавіта касметычным алеем. гэта хутчэй камбінаваны прадукт, На этыкетцы якога паказаны цэлы шэраг складнікаў кампанентаў. У яго складзе акрамя натуральных алеяў Argania Spinosa Kernel Oil і Prunus Armeniaca Kernel Oil (аргановое і абрыкосавага) ёсць наступныя інгрэдыенты: cyclopentasiloxane, dimethiconol, alcoholdenat, parfum, tocopherylacetate, hexylcinnamal, panthenol, benzylsalicylate, limonene, linalool, aqua, coumarin, geraniol.

склад сродку

Водар дарагога парфумы

Акрамя ўсіх сваіх вартасцяў, алей для валасоў Velvet Oil мае дзіўна прыемны водар. Ваш рытуал догляду за валасамі з гэтым прадуктам будзе суправаджацца незвычайна мяккім водарам мускуса і сандалавага дрэва. Традыцыйныя кампаненты ўсходніх водараў дапоўнены фруктовымі ноткамі персіка, яблыкаў і цэлага букета цытрусавых. Знайшлося месца ў гэтым духмяным складзе і нотках пялёсткаў язміну і фіялкі.

як карыстацца

Выкарыстоўваць алей Velvet Oil ў чыстым выглядзе можна адным з трох спосабаў:

  • наносіць на вільготныя пасмы ў якасці «бар'ера» ад уздзеяння гарачага паветра фена і утюжка;
  • апрацоўваць сухія валасы для разглажіванія непаслухмяных пасмаў;
  • наносіць на ноч для харчавання і ўмацавання валасоў.

Інструкцыя па выкарыстанні сродкі

Гэта сродак, незалежна ад таго, на мокрыя ці сухія валасы вы яго наносіце, не патрабуе змывання, Акрамя трэцяга варыянту, калі на пасмы наносіцца трохі большая колькасць прадукту, і валасы раніцой пасля такой маскі варта вымыць з шампунем.

Velvet Oil можна выкарыстоўваць у комплексе з іншымі касметычнымі сродкамі па доглядзе за валасамі.

Да прыкладу, можна дадаць некалькі кропель алею ў звычайны склад для афарбоўвання валасоў для абароны пасмаў ад шкоднага ўздзеяння складовых частак фарбы.

Па водгуках карыстальнікаў

Абагульніўшы шматлікія водгукі аб алеі для валасоў Velvet Oil ад Лонд Прафесіянал, можна смела сказаць, што гэты прадукт сапраўды заслугоўвае увагі, як сродак для сыходу за пашкоджанымі пасмамі.

Большасць жанчын, якія выкарыстоўвалі яго ў хатніх умовах, адзначаюць цудоўны вынік адразу ад першага прымянення. Валасы становяцца гладкімі, паслухмянымі, склейваюцца пасечаных кончыкі. І пры гэтым пасмы ня абцяжарваюцца і не становяцца занадта лоевымі.

Дзяўчына з густымі здаровымі валасамі

Па вялікім рахунку, якіх-небудзь істотных заўваг ці нараканняў алей Velvet Oil ад Лонд ў карыстачоў не выклікае. Вынік яго ўздзеяння супадае з тым, што абяцае вытворца. Адзінае, што адзначаюць некаторыя жанчыны, гэта крыху высакаваты цана. Бутылочка алею ў 100 мл каштуе каля 700 рублёў, што не кожная жанчына можа сабе дазволіць. Аднак калі падзяліць гэтыя выдаткі на колькасць часу, на працягу якога будзе выкарыстоўвацца касметычны сродак, становіцца зразумелым, што кошт яго не так ужо і вялікая.

Падвядзем вынікі

Такім чынам, падводзячы вынікі, і абапіраючыся на абяцанні вытворцаў і ўласцівасці натуральных складнікаў алею Velvet Oil можна адзначыць, што набываючы гэты прадукт, мы можам:

  • забяспечыць надзейны догляд валасам любога тыпу;
  • аднавіць і абараніць ад пашкоджанняў кутікула валасянога стрыжня;
  • абараніць пасмы ад уздзеяння гарачых метадаў кладкі;
  • гарантавана разгладзіць непаслухмяныя валасы без іх пацяжэнні.

Бутэлечкі з маслам Velvet Oil

У дадатак да гэтага, варта адзначыць, што сродак для валасоў мае:

  • зручную эканамічную ўпакоўку;
  • прыемны водар;
  • годнае суадносіны «цана-якасць».

Што можа расказаць этыкетка

Гэты падзел прызначаны толькі для тых, хто хоча ведаць пра прадукт, наносіцца на іх валасы ўсю праўду.

Так як вытворца нашага алею для валасоў мае гучнае імя і салідную рэпутацыю, то склад сваёй касметыкі ён не трымае ў таямніцы, хоць пра адсоткавым утрыманні кожнага з рэчываў, аддае перавагу сціпла змаўчаць. Цалкам магчыма, што гэта робіцца ў мэтах захавання камерцыйнай таямніцы, а не з жадання падмануць пакупніка.

этыкетка прадукту

Такім чынам, для самых дапытлівых, расшыфруем, што ж напісана на этыкетцы алею для валасоў ад Лонд прафесіянал у раздзеле «склад».

Алей ядра Argania Spinosa - гэта адно з самых рэдкіх у свеце раслінных алеяў. Вырабляецца яно з пладоў дрэва аргании. Гэта дрэва расце ў полупустынях, мае вельмі абмежаваны арэал вырастання і знаходзіцца пад аховай міжнароднай арганізацыі ЮНЭСКА.

Алей пладоў аргании змяшчае вялікую колькасць такаферолаў (вітамін Е ў натуральным выглядзе), каратыну, незаменных ненасычаных тоўстых кіслот. Гэта каштоўны кулінарны прадукт, традыцыйна які выкарыстоўваецца ў народнай кухні жыхароў паўднёва-заходняй частцы Марока, а таксама вельмі карысны прадукт для касметычнай прамысловасці.

Алей аргании ўжываецца ў медыцынскіх мэтах для лячэння розных захворванняў скуры і з'яўляецца найкаштоўнейшым прадуктам для валасоў. Яно аднаўляе пашкоджаныя пасмы, актыўна корміць іх, ліквідуе ломкасць і тусклость, надае валасам жывы бляск і сілу.

Алей пладоў аргании

Prunus Armeniaca Kernel Oil - алей абрыкосавых костачак. Змяшчае вялікую колькасць олеіновая і лінолевая кіслаты, з'яўляецца унікальным на вітаміны і мінералы. Аказвае танізавальнае, амаладжальнае і рэгенеруе дзеянне на скуру, спрыяе выпрацоўцы калагена і эластіна, нармалізуе працу сальных залоз.

Panthenol (пантэнол) - гэта сінтэтычны правітамін В5. Пантэнол з'яўляецца вельмі карысным і папулярным кампанентам касметычных сродкаў па догляду за валасамі. Ён стымулюе іх рост, сілкуе, надае здаровы бляск, павялічвае трываласць валасоў.

Цыклопентасілаксан (Циклопентасилоксан) - гэта рэчыва ставіцца да групы "лятучых» сіліконам. Малекула циклопентасилоксана мае невялікі памер, нізкую глейкасць і дзіўную здольнасць раствараць глейкія сіліконы, такія як диметикон ці диметиконол. Циклопентасилоксан вельмі хутка выпараецца пры дасягненні ім тэмпературы чалавечага цела.

Дзяўчына расчэсвае валасы

Гэтыя ўласцівасці дазваляюць выкарыстоўваць циклопентасилоксан ў касметычных сродках ў якасці растваральніка цяжкарашчынных інгрэдыентаў. Трапляючы на ​​скуру ці валасы чалавека, ён хутка расцякаецца і выпараецца, пакідаючы пасля сябе тонкую плёнку.

Циклопентасилоксан часта выкарыстоўваецца рознымі вытворцамі як складовай кампанент сродкаў па догляду за валасамі. Ён надае ім мяккасць і шаўкавістасць, спрыяе лёгкаму расчэсваннем пасмаў.

Пры гэтым валасам ніколькі не склейваюцца і не становяцца тлустымі. Яшчэ адным добрым фактам можна лічыць тое, што циклопентасилоксан не аказвае шкоды чалавечаму арганізму.

диметиконол (Диметиконол) - сіліконавы палімер. Даволі часта выкарыстоўваецца ў касметычнай прамысловасці. Гэта і ёсць тое самае рэчыва, якое растварае папярэдні інгрэдыент, так як dimethiconol мае даволі глейкую структуру. Гэта рэчыва стварае на скуры і валасах трывалы воданепранікальны бар'ер.

Добрая навіна складаецца ў тым, што гэты бар'ер з'яўляецца дыхаюць, Ён не перашкаджае праходжання паветра і пажыўных кампанентаў. Шкоды для арганізма деметиконол таксама не нясе, бо з-за вялікага памеру малекулы, ён практычна не пранікае ў скуру. У склад шампуняў і нязмыўнай кандыцыянераў ён ўключаецца ў якасці высокаэфектыўнай дабаўкі, якая забяспечвае валасам бляск, эластычнасць, мяккасць і лёгкае расчэсваннем.

Касметычныя сродкі з утрыманнем диметиконола

Аlcoholdenat (Дэнатураваны спірт) - выкарыстоўваецца ў касметычнай індустрыі ў якасці протівомікробную, супрацьзапаленчага, а таксама як пенообразующий элемент і растваральнік. Мае ўласцівасці сушыць і раздражняць скуру, а таксама спрыяць стварэнню свабодных радыкалаў.

У нашым прадукце дэнатураваны спірт стаіць на трэцім месцы спісу, што азначае досыць вялікая працэнтнае ўтрыманне гэтага рэчыва.

духі - пад гэтым словам звычайна маюцца на ўвазе араматычныя дабаўкі (сінтэтычныя ці натуральныя). Гэта тая складнік, ад якой залежыць водар касметычнага сродкі. У нашым выпадку ўказанні на тое, што парфюмірованной дабаўкі алею маюць натуральнае паходжанне, няма, таму, хутчэй за ўсё гэта сінтэтычныя кампаненты. Дарэчы, часцей за ўсё пры дапамозе гэтых складнікаў маскіруецца сапраўдны пах інгрэдыентаў, якія ўваходзяць у склад прадукту.

парфумерныя сродкі

Tocopherylacetate (Эфір такаферолу) - гэта сінтэтычнае рэчыва. Дзейнічае як антыаксідант, прадухіляючы акісленне ненасычаных ліпідаў. Пры пранікненні ў глыбокія пласты эпідэрмісу мае здольнасць ператварацца ў вітамін Е. Гэта рэчыва вельмі часта выкарыстоўваюць вытворцы касметыкі ў сродках па догляду за скурай і валасамі.

Нягледзячы на ​​тое, што эфір такаферолу не з'яўляецца натуральным прадуктам, у нязначных дапушчальных канцэнтрацыях ў складзе касметыкі, лічыцца бяспечным для здароўя рэчывам. Магчыма, менавіта гэта рэчыва меў на ўвазе вытворца, акцэнтуючы ўвагу на наяўнасць у алеі для валасоў Лонд вітаміна Е.

вітамін E

Hexylcinnamal (Гексилцинномал) - банальны араматызатар, які надае касметычным сродкам пах рамонкі. Яго часта выкарыстоўваюць пры вырабе касметыкі, але ў строга абмежаваных колькасцях, бо гэта рэчыва здольна выклікаць алергію.

Benzylsalicylate (Бензилсалицилат) - рэчыва, якое выконвае ў касметыцы адразу некалькі функцый:

  • якая фіксуе (замацоўвае пах складана улоўныя кветкавых водараў);
  • араматычную (ён сам валодае кветкавым духмянасцю з бальзамічным ноткамі);
  • ахоўную (мае ўласцівасць рассейваць ультрафіялетавыя прамяні);
  • дэзінфікуючыя (вядзе барацьбу з бактэрыяльнымі і грыбковымі інфекцыямі, абараняе касметыку ад псуты).

Гэта рэчыва можа быць як сінтэтычнага, так і натуральнага паходжання. Яго шырока выкарыстоўваюць у дэкаратыўнай касметыцы, крэмах, мылах, ласьёнах, шампунем, і г.д.

Бензілсаліцылат

Касметычныя сродкі з утрыманнем бензилсалицилата маюць некаторыя абмежаванні ва ўжыванні. Іх непажадана выкарыстоўваць пры наяўнасці скурнай сыпы, схільнасці да алергіі і пры знаходжанні пад актыўнымі сонечнымі прамянямі.

Дапушчальная канцэнтрацыя бензилсалицилата (BenzylSalicilate) у касметычных прэпаратах даволі невялікая. У змываць сродках яго павінна быць не больш за 0,01%, а ў нязмыўная - 0,001%.

цытрынавы (Цытрынавы) - гэта аддушка з цытрусавыя або іглічным водарам. Мае ўласцівасць раствараць тлушчы, таму часта ўжываецца ў касметыцы ў якасці заменніка спірту. Таксама валодае антыбактэрыйнымі ўласцівасцямі. Цытрынавы, акрамя касметыкі, часта выкарыстоўваецца ў сродках для барацьбы з казуркамі, ён не проста іх адпуджвае, а дзейнічае пагібельна. Limonene можа быць як натуральнага, так і сінтэтычнага паходжання.

цытрусавыя

лыналоол (Лыналоол) - аддушка з далікатным водарам вясновых кветак. Працэнтнае ўтрыманне лыналоол ў касметычных сродках рэгулюецца Міжнароднай асацыяцыяй International Fragrance Association (IFRA). Для змываецца з скуры рэчываў яно складае 0,01%, для нязмыўная - 0,001%. Большасць сучасных араматызаваных касметычных сродкаў маюць у сваім складзе лыналоол.

Нягледзячы на ​​тое, што яго доля ў працэнтных змесце вельмі малая, да прэпаратаў, якія маюць яго ў сваім складзе, варта ставіцца з асцярожнасцю цяжарным, людзям з бранхіяльнай астмай, хваробамі печані і схільнасцю да алергіі.

Вада - гэта вада. Яна ў складзе касметычных сродкаў звычайна выкарыстоўваецца толькі пасля дбайнай фільтрацыі.

Вада

Кумарын (Кумарын) - араматызатар, які імітуе пах какоса, карамелі або сметанковага масла. У парфумернай прамысловасці выкарыстоўваецца таксама як танізавальнае сродак. Касметыку з кумарыны непажадана ўжываць цяжарным і людзям, якія пакутуюць язвавымі захворваннямі. Кумарын вырабляюць як сінтэтычным спосабам, так і здабываюць з некаторых раслін.

Гераніёл - аддушка з водарам ружы. Вырабляецца гераныол таксама двума спосабамі: хімічным і шляхам дыстыляцыі эфірных алеяў некаторых раслін.

Калі абагульніць інфармацыю аб усіх гэтых кампанентах, то выходзіць, што алей для валасоў Velvet ОIL ўяўляе сабой сумесь натуральных раслінных алеяў, сілікону, сінтэтычных вітамінаў Е і В5, і цэлай кампазіцыі парфюмірованной дадаткаў. Калі з нагоды карысці для валасоў маслам Аргана і вітамінаў сумненняў не ўзнікае, супраць прыемнага водару таксама наўрад ці ўзнікне ў каго-небудзь пратэст, то стаўленне да сіліконавым палімерах, як у прафесійных касметолагаў, так і ў звычайных спажыўцоў неадназначнае.

Густая, глянцавая шавялюра

У любым выпадку вырашаць давядзецца кожнаму самастойна, купляць алей Лонд для валасоў ці не.

Даведацца больш аб сродках па догляду за валасамі можна з відэа.

Дадаць каментар