Raakaöljyvoide - ominaisuudet ja käyttötarkoitukset kosmetiikassa

Raakaöljyvoide - ominaisuudet ja käyttötarkoitukset kosmetiikassa

Pitoisuus

Missionsa mukaisesti MedTvoiLokony-lehden toimittajat tekevät kaikkensa tarjotakseen luotettavaa lääketieteellistä sisältöä uusimman tieteellisen tiedon tukemana. Ylimääräinen "Varmennettu" -merkki ilmaisee, että artikkelin on tarkastellut tai kirjoittanut suoraan lääkäri. Tämä lääketieteellisen toimittajan ja lääkärin kaksivaiheinen tarkastus antaa meille mahdollisuuden tarjota korkealaatuisinta sisältöä nykyisen lääketieteellisen tietämyksen mukaisesti.

Sitoumustamme tällä alalla arvosti erityisesti Terveystoimittajaliitto, joka myönsi MedTvoiLokony-lehden toimitukselle "Suuri valaistajan" kunnianimen.

Raakaöljyä käytetään iho-ongelmiin, haavoihin ja palovammoihin. On myös syytä huomata, että öljyvoiteella on kosmeettisia ominaisuuksia. Raakaöljy on erittäin hyödyllinen allergioiden, aknen ja psoriaasin hoidossa. Raakaöljy on luonnollinen lääke. Öljyvoide koostuu: 40 prosenttia. kalanmaksaöljyä, parafiinia, lanoliinia ja vaseliinia. On kuitenkin huomioitava, että kalaöljyvoiteita, jotka sisältävät suuren määrän parafiinia, tulee välttää. Tämä johtuu siitä, että se voi rajoittaa kalojen lääkeaineiden imeytymistä.

Kalanmaksaöljyn ominaisuudet

Voiteen sisältämä kalaöljy on A-, D3-vitamiinien ja tyydyttymättömien rasvahappojen lähde. Öljyvoiteella on anti-inflammatorisia ja antibakteerisia ominaisuuksia, se stimuloi kudosten uusiutumista. Toinen kalaöljyn etu on, että se kosteuttaa ihoa erittäin hyvin.

Voide raakaöljy - käyttö lääketieteessä

Öljyvoidetta käytetään erilaisiin vaivoihin ja ihosairauksiin. Turskanmaksavoiteen käyttöä suositellaan myös autoimmuunisairauksien ja edellä mainitun psoriaasin hoitoon. Tämä johtuu siitä, että kalaöljyvoide sisältää D-vitamiinia, joka auttaa edellä mainitun taudin hoidossa. Kalaöljyssä oleva D-vitamiini auttaa myös atooppisen ihottuman hoidossa.

Tranowa-voidetta käytetään myös palovammoihin. Tietenkin puhumme palovammoista, jotka eivät vaadi lääketieteellistä väliintuloa. Levitä kalanmaksaöljyä palaneelle alueelle useita kertoja päivässä. Öljy edistää paranemista.

Raakavaa voidetta kannattaa käyttää myös paleltumiin, makuuhaavoihin, naarmuihin, pureskeluihin ja pintahaavoihin.

Kalaöljyn käyttö kosmetiikassa

Kosmetologiassa öljyvoide on erittäin hyvä ratkaisu ihon kuivumiseen ja hilseilyyn liittyviin ongelmiin. Kalaöljyä käytetään myös aknen hoitoon. Öljyllä on anti-inflammatorisia ja antibakteerisia ominaisuuksia. Halkeilevan ja kuivan ihon hoitoon suositellaan myös öljyvoidetta. Öljyvoiteen käyttö tällaisissa tapauksissa on usein paljon parempi ratkaisu kuin kalliisiin kosmetiikkaan sijoittaminen.

Tranowa-voide on myös erinomainen ryppyjä ehkäisevä lääke. Kalanmaksaöljyn ryppyjä ehkäisevä vaikutus johtuu siitä, että se sisältää paljon A- ja D-vitamiinia. Myös kalanmaksaöljy on hyvä ihonhoitotuote. Öljyvoide auttaa taistelemaan heikkoja ja hilseileviä kynsiä vastaan.

Tranowa-voiteella on myös erittäin positiivinen vaikutus päänahaan, mikä auttaa ylläpitämään hiusten oikeanlaista kuntoa, stimuloi niiden kasvua ja vähentää hiustenlähtöä.

Tranova-voide - vasta-aiheet

Transöljy on turvallista ja sitä voivat käyttää lapset ja raskaana olevat naiset. Ainoa vasta-aihe kalaöljyn käytölle on allergia jollekin sen komponentille. Tranowa-voidetta ei myöskään saa käyttää syviin haavoihin.

Trans-voiteen esiintyminen

Tran-öljyä on erittäin helposti saatavilla. Voit ostaa sen mistä tahansa apteekista. Öljyvoiteen hinta on vain muutama.

Suosittelemme myös 650 mg kalanmaksaöljyä, joka ei ainoastaan ​​vaikuta ihoon, vaan myös parantaa muistia ja keskittymiskykyä.

Lisää kommentti